Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο Ground Zero στη Νέα Υόρκη

24/09/2021 | 10:34

 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν χθες το πρωί το σημείο, όπου βρισκόταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, που καταστράφηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Αλ Κάιντα, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Νέα Υόρκη.

Στην αρχή φορώντας μάσκα, στη συνέχεια χαμογελώντας, ντυμένοι με σκούρα ρούχα, η Μέγκαν και ο Χάρι ανέβηκαν αρχικά στο παρατηρητήριο του ουρανοξύστη One World Trade Center στο νότιο Μανχάταν, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο και την κυβερνήτη της πολιτείας Κάθι Χόκουλ.

 

«Είναι υπέροχο που επιστρέφουμε», δήλωσε η δούκισσα του Σάσεξ.

Κατόπιν, το ζευγάρι, στην πρώτη κοινή έξοδό του μετά τη γέννηση της κόρης του, απέτισε φόρο τιμής στο κοντινό μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου και επισκέφθηκε το μουσείο του.

Το Σάββατο, ο Χάρι και η Μέγκαν αναμένεται να παραστούν στο Σέντραλ Παρκ, στη μία από τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν παγκοσμίως από τη ΜΚΟ Global Citizen για την ευαισθητοποίηση κατά των κινδύνων που απειλούν τον πλανήτη (κλιματική κρίση, φτώχεια, λιμοί, πανδημίες). Επιπλέον, η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στο να ενθαρρύνει την ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια κατά της Covid-19.

ΑΜΠΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της