Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Κρύφτηκα στο πίσω μέρος και περάσαμε μέσα από χωριό που έριχναν τα Καλάσνικοφ»

14/10/2021 | 22:06

Η αποκάλυψη που έκανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο MEGA Καλημέρα.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος στο πλατό του MEGA Καλημέρα και μίλησε για όλα. «Τέσσερις παρά δέκα ξυπνάω επειδή μένω στο κέντρο, η Ανθή ξυπνάει στις τρεις. Φέτος ξεκινάμε στις πέντε. Δεν έχει τόση διαφορά για μένα. Εμείς κάθε πρωί έχουμε ένα μπουφέ στο πλατό. Έχουμε φίλους που μας στέλνουν γλυκά, τούρτες.

Όταν ξεκινάς 5 το πρωί και σου στέλνουν φωτογραφίες με τυροπιτάκια, δεν μπορείς να αντισταθείς. Έτσι στείλαμε γλυκά στον Γιώργο Παπαδάκη».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο. Η Ανθή έχει πολύ ωραίο στιλ για πρωί. Είναι ένα παιδί που δεν παρεξηγείται και δεν κρατάει κακία. Ανέλπιστα πήγαμε τόσο καλά. Συγκινήθηκα που είμαι ξανά στο MEGA. Είναι σαν να γυρνάς στο παλιό σου σπίτι. Αποκαταστάθηκε μια αδικία. Ήμουν 25 χρόνια στο MEGA»

Για τη μεγαλύτερη φοβία του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απάντησε: «Είχα φοβία να μην μείνω άνεργος. Όλοι έχουμε τις αγωνίες μας. Διακρινόμουν για το άγχος μου σε όλη την επαγγελματική και προσωπική μου πορεία. Είχα άγχος μην μείνω άνεργος. Όταν χάνεις τη δουλειά σου και βλέπεις ότι δεν παθαίνεις τίποτα τότε σου περνάει και η φοβία».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναφέρθηκε και στον γιο του: «Τα πρώτα χρόνια δεν τον είδα να μεγαλώνει. Τον πήγαινα μόνο σε κάτι αγώνες μπάσκετ. Τα πρώτα χρόνια ήμασταν σε αποστολές. Δούλευα πολλές ώρες. Για αρκετά χρόνια δεν τον είδα να μεγαλώνει.

Δεν μου έκανε παράπονα, πήρε από εμένα είναι εργασιομανής. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Με απελευθέρωσε που δεν ήθελε. Ζει στην Αμερική. Όταν έφυγε ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρώτα πήγε Ιρλανδία. Στεναχωρήθηκα πολύ. Σκέφτηκα ότι το πιο σημαντικό είναι να είναι το παιδί ευτυχισμένο».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θυμήθηκε και την μεγαλύτερη επιτυχία του: «Ήταν όταν είχαμε πάει σε μια αποστολή στην Ιταλία. Το βράδυ της ίδιας μέρας σκότωσε η 17 Νοέμβρη τον Βρανόπουλο για την υπόθεση της ΑΓΕΤ Ηρακλής. Παίζαμε τέσσερις μέρες πρώτο θέμα. Όταν κάνεις αποστολές δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Πήγα 7 μέρες στην Ινδία συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό και βγήκα μόνο μια τηλεφωνική στο μεσημεριανό δελτίο».

«Έχω κάνει λάθη αρκετά. Τα ευτράπελα ήταν περισσότερο στις αποστολές που κάναμε. Δεν έχω κινδυνεύσει ποτέ. Μια φορά κρύφτηκα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και περάσαμε μέσα από ένα χωρίο που έριχναν τα Καλάσνικοφ, στην Αλβανία», πρόσθεσε επίσης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Καταλήγοντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε πικραμένος: «Είχαν γράψει διάφορα ψέματα για μένα. Πήγα στα δικαστήρια και δικαιώθηκα. Έλεγαν ότι είμαι μεγαλοδημοσιογράφος και τα κονομάω. Στοχοποιήθηκα πολύ και εγώ και άλλοι συνάδελφοι».

πηγή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της