Στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ και επίσημα ο Νίκος Στραβελάκης

14/07/2022 | 16:29

Είναι επίσημο και με τη σφραγίδα της ανακοίνωσης ότι ο Νίκος Στραβελάκης ανήκει πλέον στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποχώρησε από το κανάλι της Παιανίας για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ, θέση που είχε ο Νίκος Στραβελάκης. Ο οποίος με τη σειρά του αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την ίδια θέση στο ΟΡΕΝ, το οποίο με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι

«Ο Νίκος Στραβελάκης εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ και αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

Ο Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών στιγμών για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο MEGA, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με επιτυχία κεντρικά δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

Το ΟΡΕΝ τον καλωσορίζει με την πεποίθηση ότι ξεκινά μια συνεργασία γόνιμη και παραγωγική».

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού ο Νίκος Στραβελάκης θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ στα τέλη Αυγούστου, εκτός αν η επικαιρότητα… αναγκάσει τους παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων να επιστρέψουν νωρίτερα στις θέσεις τους μπροστά από τις κάμερες…!

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»

Πνίγηκε 38χρονος στη Χαλκιδική

Ισραήλ: Νεκρός ο αρχηγός μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν

Γλυκερία: Παραμένει εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ και οι Καραφώτης, Κετιμέ, Ζαζόπουλος, Νταντά