Καρντάσιαν: Χώρισε με τον Πιτ Ντέιβιντσον ύστερα από 9 μήνες σχέσης

06/08/2022 | 07:55

 

 

Εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Πιτ Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021.

Η Καρντάσιαν, που αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, πρωταγωνιστεί σε νέο ριάλιτι με την οικογένειά της που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu.

Στα γυρίσματα του «Wizards!»

Ο 28χρονος Ντέιβιντσον συμμετείχε στο σόου «Saturday Night Live» για όγδοη σεζόν προτού ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Μάιο.

Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Wizards!» στην Αυστραλία.

Η σχέση της Καρντάσιαν και του Ντέιβιντσον ήταν η πρώτη για τη σταρ των Καρντάσιανς μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

«Να περνάει καλά»

Μια πηγή είχε πει στο People ότι ο Ντέιβιντσον ήταν «ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η Κιμ μετά το διαζύγιό της».

«Κάποιος να την κάνει να γελάσει και απλώς να περνάει καλά μαζί του», ανέφερε η πηγή.

«Το τέλος του γάμου της ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για εκείνη και ο Πιτ ήταν το καλύτερο αντίδοτο», πρόσθεσε.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία