Πέτρος Κουσουλός: Χωρίζει μετά από 5 χρόνια γάμου με την Όλγα Ζαριφοπούλου

08/09/2022 | 19:53

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, αποφάσισαν εδώ και μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο δημοσιογράφος και η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν μάλιστα υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πρόσωπο του περιβάλλοντος τους δεν πρόκειται για εχθρικό διαζύγιο σεβόμενοι το καλό των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι έπαψε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» πριν από λίγο καιρό είχε αποφύγει ευγενικά να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστού περιοδικού μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου