Ο Πετρετζίκης πέταξε κλωτσηδόν την Γερμανού έξω από το στούντιο

16/10/2022 | 22:06

 

 

Τον Άκη Πετρετζίκη υποδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα Δε Γίνεται. Η παρουσιάστρια μίλησε για την ανατρεπτική γνωριμία τους, όταν ο σεφ μαγείρεψε στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζαν ο Γιώργος Λιάκας κι η Φαίη Σκορδά στο Mega.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας για το πως πρωτογνώρισα τον Άκη χρόνια πριν, όταν ακόμα μαγείρευε στον Γιώργο και στην Φαίη. Ήμουν καλεσμένη εγώ στο πρωινό στο Mega και μόλις είχες βγει από το MasterChef νικητής. Μου λένε στα πλαίσια του καλέσματος, θα μαγειρέψεις σπανακόπιτα με τον Άκη» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Με πέταξε από την κουζίνα κλωτσηδόν σε τρία λεπτά, γιατί μπήκα μέσα και μου έλεγε πάρε αυτό κι ανακάτεψε το σπανάκι με το ανθότυρο. Εγώ δύο αριστερά χέρια. Κουζίνα no. Μετά μου λέει καλά, άστο και πήγαινε κάθισε με τα παιδιά κι όταν τελειώσει η σπανακόπιτα, θα στη σερβίρω. Με έδιωξε, πέρασε έξω από την κουζίνα μου κυρία μου» πρόσθεσε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

https://www.in.gr/

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)