Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπεις black list στην τηλεόραση»

18/10/2022 | 10:02

 

 

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε μαύρη λίστα στον χώρο των media.

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και της είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι.

Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη.» δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

https://www.real.gr/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά