Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, ακούω την τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω»

27/10/2022 | 09:53

 

Στους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία -μεταξύ άλλων- απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν πρόκειται να την δούμε σε κάποια τηλεοπτική δουλειά.

«Δε νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Το γεγονός ότι εγώ έχω χάσει την όρασή μου, σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να μου λένε την παραμονή ‘Πάρε 10 σελίδες και μάθε τις για αύριο’. Οπότε θα ήταν κάπως δύσκολο. Κουβεντιάζω στην τηλεόραση, ακούω, γιατί δεν μπορώ και να δω, οπότε μόνο ακούω» είπε αρχικά.

«Μου έχουν κάνει μια πρόταση να παίξω στο Εθνικό Θέατρο το 2024. Το 2024 μου φαίνεται πάρα πολύ μακριά. Μπορεί εγώ να μην υπάρχω πια, ή να μην είμαι σε θέση πια, δεν ξέρω. Αλλά ωραίο είναι να σου προτείνουν για το 2024» εξομολογήθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου.

https://www.in.gr/

Πάτρα: “Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου” – Ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων ξεσπά (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή – Στο νοσοκομείο με τραύματα το ανήλικο κορίτσι που ήταν μαζί της – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Η 71χρονη “γιαγιά” έχασε την ζωή της για να προστατεύσει την 8χρονη – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο στην Ακτή Δυμαίων και τη σύλληψη του οδηγού της μηχανής