Έφη Σαρρή: Έχω δώσει 10.000 ευρώ για ένα ρούχο

28/10/2022 | 12:47

«Είναι δυνατόν μια υπερήλικη γυναίκα να κάνει όλα αυτά;», αναρωτιέται η Έφη Σαρρή.

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Έφη Σαρρή. Η τραγουδίστρια μίλησε για την εικόνα της, τα πανάκριβα ρούχα, αλλά και τη σχέση της σήμερα με τους άντρες.

«Πιο παλιά έβαζα το μαγιό μου, αλλά τώρα γέρασα. Είναι δυνατόν μια υπερήλικη γυναίκα να κάνει όλα αυτά; Σήμερα νιώθω 35 ετών, κάθε μέρα αλλάζει η ηλικία μου. Ποτέ δεν ένιωθα σέξι. Δεν νιώθω πως είμαι σύμβολο του σεξ και του πόθου, είχα πάντα το μυαλό μου στη δουλειά.

Δεν είναι τολμηρές οι φωτογραφίες με μαγιό, το θέμα είναι να βγάλεις χωρίς μαγιό. Έχω πάρει πάνω από 4.000 ευρώ για μία εμφάνιση. Τα ρούχα ήταν κόστος μεγάλο, έχω δώσει 8.000 και 10.000 ευρώ για ένα ρούχο», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Η Έφη Σαρρή είπε επίσης: «Η σχέση μου σήμερα με τους άντρες είναι απόμακρη. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να ιντριγκάρει το μυαλό μου».

Live από το Βερολίνο η βράβευση του Πρωθυπουργού για την πορεία της ελληνικής οικονομίας – Ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας

Β. Χαραλαμπογιάννη: Eτήσιος ο προγραμματισμός των προσλήψεων στο δημόσιο

Πάτρα: Τραυματισμός 28χρονου ναυτικού – Τι συνέβη στο μηχανοστάσιο πλοίου

Με μεγάλη επιτυχία η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πατρών

Εκλογές στην Αλβανία: Ο Έντι Ράμα μεγάλος νικητής με 52% και 4η σερί θητεία στην πρωθυπουργία

Πέθανε ένας από τους τέσσερις τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Ολυμπιακός: Πρώτα τελικός, μετά ανανεώσεις και μεταγραφές