Μάρκος Σεφερλής: Δεν μου έχει γίνει πρόταση γιατί έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία μοναχική

06/11/2022 | 11:15

“Για αυτό και κάνω δικές μου τηλεοπτικές σειρές με ανθρώπους που εκτιμώ, εμπιστεύομαι και θέλω να έχω δίπλα μου” δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής κι η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που δεν έχει λάβει και το ρόλο της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε αρχικά πως «εννοείται πως θα άφηνα τον ρόλο του παρουσιαστή για ένα σίριαλ.

Μα η δουλειά μου δεν είναι παρουσιαστής. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός που κάνω και τον παρουσιαστή οπότε είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν μου έχει γίνει γιατί ίσως όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία «μοναχική» και ίσως να μην με έχουν φανταστεί σε κάποιο σύνολο μιας τηλεοπτικής σειράς.

Για αυτό και κάνω δικές μου τηλεοπτικές σειρές με ανθρώπους που εκτιμώ, εμπιστεύομαι και θέλω να έχω δίπλα μου. Άρα λοιπόν, από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν μου έχει λείψει κιόλας».

«Διαφωνώ με τον πιο ενημερωτικό χαρακτήρα των ψυχαγωγικών εκπομπών. Θέλω να πω ότι η ψυχαγωγία πρέπει να μείνει ψυχαγωγία και να περνάει ο κόσμος καλά.

Υπάρχουν οι ειδήσεις, οι ενημερωτικές καθαρά εκπομπές που πρέπει να ασχοληθούν με τα θέματα αυτά γιατί φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Υπάρχει ένα θέμα που πραγματικά είναι συγκλονιστικό, ας ασχοληθούν αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ και κάνουν ενημέρωση.

Είναι σαν να βλέπουμε αυτούς που κάνουν ενημέρωση τόσα χρόνια να βγουν σε ένα σόου για να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να λένε αστειάκια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάρκος Σεφερλής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ