Φάνης Μουρατίδης για «Maestro»: «Δέχθηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο»

18/11/2022 | 08:50

 

 

O Φάνης Μουρατίδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς του MEGA «Maestro», στη φιλία του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ενώ αποκάλυψε πόσο απολαμβάνει να νιώθει… κακομαθημένος όταν είναι με τη μητέρα του.

Ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε περήφανος που το «Maestro» θα μπει στο Netflix και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του “Maestro”. Με κάνει να νιώθω περήφανος που η σειρά μπήκε στο Netflix και χαρούμενος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, γιατί το αξίζει. Ήμουν στον δρόμο όταν με πήρε ο Χριστοφόρος και μου πρότεινε τον ρόλο. Δέχθηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Χάρηκα πολύ που υποδύομαι έναν δραματικό ρόλο. Στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση το τι κάναμε χθες, δεν θα με σκεφτεί εύκολα κάποιος για δραματικό ρόλο. Δεν είμαι φύσει, αλλά θέσει κωμικός. Θαυμάζω όσους λένε ότι η κωμωδία είναι εύκολη».

https://www.govastileto.gr/

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ