Ελένη Μενεγάκη για τον σεισμό: «Η μικρότερη κόρη μου ήρθε τρέχοντας μέσα στο κρεβάτι»

30/11/2022 | 19:56

Έξω από τα σπίτια τους και μέσα στα αυτοκίνητά τους πέρασαν πάρα πολλοί κάτοικοι της νοτίου Εύβοιας, μετά τον σεισμό των 5 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το βράδυ.

Ο σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια περισσότερη από δέκα δευτερόλεπτα, έγινε έντονα αισθητός και στην Αττική.
Γεγονός που σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης από την Ελένη Μενεγάκη και την ομάδα της στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, αποκάλυψε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να πάει στο κρεβάτι της και να κοιμηθούν αγκαλιά.

«Θα έπρεπε να σας πω εκτός από το καλησπέρα να κάνουμε ησυχία, να ακούσουμε κάτι θορύβους. Ρώτησα, αν είναι μπουμπουνητά δεν με νοιάζει, αν είναι σεισμός να μου πείτε να βγω τρέχοντας έξω εδώ που είναι ανοιχτός ο χώρος. Δε νιώθετε το πάτωμα να κάνει βρρρρρ;

Πάντως, δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά, η δική μου μικρή κόρη ήρθε τρέχοντας μέσα στο κρεβάτι. Μπορεί να έψαχνε μία αφορμή, δεν ξέρω, θα το σκεφτώ κι αυτό. Μου είπε για τον σεισμό λέγοντάς μου ότι δεν είναι και στο σχολείο να μπει κάτω από το θρανίο. Αγκαλιά κοιμηθήκαμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

govastileto.gr

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ