Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου»

12/12/2022 | 08:13

 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε μεταξύ αλλων για την κόρη της, Μαρία Χάνου ενώ αποκάλυψε πως δεν θέλει να συνεργαστούν μαζί στο θέατρο.

«Με παίρνουν συνάδελφοι και μου λένε ότι είναι με την κόρη μου, είτε συνεργάζονται είτε κάτι άλλο και επειδή με τον Ταξιάρχη την παίρναμε παντού μαζί την γνωρίζουν πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου. Όταν έμαθα ότι θα δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή έβγαλα καπνούς. Εγώ πίστευα ότι είναι μια εργασία που διαλέγει επειδή είναι και οι δύο γονείς ηθοποιοί», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Όταν ήθελα να γίνω και εγώ ηθοποιός, η μάνα μου είχε αντιδράσει. Όλοι κάνουμε τα ίδια με τους γονείς μας», πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε