Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου – «Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε»

20/12/2022 | 10:11

 

 

Στις 14 Οκτωβρίου του 2022, τρεις ημέρες πριν από τα 43α γενέθλιά του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή.

Ο θάνατός του Ολυμπιονίκη, απροσδόκητος και ξαφνικός για τους περισσότερους, μετουσιώθηκε σε ένα μήνυμα αξιοπρέπειας και δύναμης, ελπίδας και ανθρωπιάς, σε μια ιστορία από εκείνες που όχι μόνο μπορούν να ορίσουν αλλά να μας αλλάξουν την ζωή.

«Ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Νικολαΐδη

To βράδυ της Δευτέρας (19/12), για πρώτη φορά, η σύντροφος της ζωής του αφηγήθηκε στο MEGA Stories τη δεκαετή κοινή πορεία ζωής της με τον αείμνηστο αθλητή ενώ στην κάμερα μίλησε και η φίλη του Μαρία Μπεκατώρου.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε και μιλήσαμε για πολλή ώρα με την Δώρα, μου είπε θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί του κρατούσες συντροφιά τις πιο δύσκολες στιγμές του. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Γνώρισα τον Αλέξανδρο, πριν από δέκα χρόνια, τότε που συμμετείχαμε και οι δύο στο Navarino Challenge. Μου άρεσε που έβλεπα έναν ψηλό, γεροδεμένο άντρα και λες ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά στην προσωπική επαφή ήταν ένας τόσο γλυκός, μειλίχιος άνθρωπος. Το ωραίο ήταν πως ήταν το ραντεβού μας σε αυτήν τη διοργάνωση… Αγαπηθήκαμε αληθινά, οικογενειακά. Δεν είχαμε πολύ τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα παραπάνω με την Δώρα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τον έκανε ξεχωριστό η αλήθεια του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει το ήταν. Ήταν σαν ομπρέλα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του κι είμαι σίγουρη όταν αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν τον Αλέξανδρο, θα ήταν εκεί για εμένα. Ήξερα προσωπικά πράγματα και προσφορές που έκανε ο Αλέξανδρος κι αυτό το κρατάμε για εμάς. Απέδειξε τι άνθρωπος είναι με αυτό που έκανε, πριν φύγει από τη ζωή. Ένας άνθρωπος να έχει το κουράγιο, τη δύναμη ψυχής και να γράψει όλα αυτά που έγραψε και να χαράξει και να ανοίξει το δρόμο και τα μάτια σε όλους εμάς, δεν το κάνει συχνά άνθρωπος. Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγαλείο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

https://www.in.gr/

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη