Σασμός: Ο «Σταύρος» αποκαλύπτει – «Με βρίζουν για τον ρόλο μου»

29/01/2023 | 18:05

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του «Σταύρου» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Αν και αρχικά ο Σταύρος παρουσιάστηκε στους τηλεθεατές ως καλοσυνάτος και ήρεμος άνθρωπος, όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει με τα αισθήματα της Αργυρώς για τον Αστέρη, μεταμορφώθηκε σε έναν νευρικό, εκδικητικό και εμμονικό άνδρα.

Ο ηθοποιός σχολίασε σχετικά: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Σταύρος αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό στην πραγματικότητα. Εγώ όμως απολαμβάνω τους αρνητικούς ρόλους και επειδή είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού με ισορροπεί το να παίζω τέτοιους ρόλους. Η ανάγκη να είμαι αρεστός και αγαπητός ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Φυσικά κατάλαβα ότι το να είσαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα σε αγαπάει σώνει και ντε. Αυτό που μας δίνει το κοινό δεν είναι σε καμία περίπτωση αγάπη αλλά κάτι εντελώς εφήμερο. Πιστεύω πως οι ηθοποιοί που επιδιώκουν να γίνουν αποδεκτοί και αγαπητοί μέσα από τη δουλειά τους δυστυχούν».

«Την μία στιγμή είσαι γαμάτος και την άλλη καλύτερα να μην είχες έρθει. Είχα λάβει υβριστικό μήνυμα. Με βρίζουν για τον ρόλο μου στο Σασμό… μου γράφουν “ρε παλιομπίμπ τράβα στο χωριό σου…” Δεν απαντώ στα μηνύματα» πρόσθεσε.

«Σε σχέση με τον Σταύρο οι εξελίξεις τα είναι καταιγιστικές, αποκάλυψε. «Αλλού είναι και αλλού θα καταλήξει» σχολίασε.

 

ΠΗΓΗ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»