Λάμπης Λιβιεράτος: «Ήμασταν ερωτευμένοι με την Άννα Βίσση, δεν ήταν σχέση συμφέροντος»

21/01/2023 | 19:12

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε στη σχέση του την Άννα Βίσση και στις όμορφες στιγμές που έζησαν στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής  ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για τον δεσμό που είχαν στο παρελθόν με την απόλυτη ελληνίδα σταρ, αλλά και τη ζήλια του Νίκου Καρβέλα.

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν τότε ζευγάρι ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το «ανθρώπινο». Το συζητήσαμε πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση μαζί του. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλούσαμε και τον ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του», είπε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν εκείνη την εποχή ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν με την Άννα Βίσση για το συμφέρον του. «Είχαν γραφτεί τέρατα για μένα τότε. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος. Αγαπηθήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί, προκειμένου να πετύχω κάτι, ότι είμαι μαζί της, γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω».

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής