Πρώην παίκτρια του GNTM κατηγορείται ότι έστησε απάτη σε βάρος του Αρναούτογλου

11/02/2023 | 20:46

 

Πρώην παίκτρια του GNTM είναι τελικά η πασίγνωστη τηλεπερσόνα που κατηγορείται ότι εξαπατούσε εταιρείες με ρούχα, με την πρόφαση ότι θα εμφανιστεί στο «The 2night Show» και θα διαφημίσει τα προϊόντα τους.

Χθες, μάλιστα, στο συγκεκριμένο περιστατικό είχε αναφερθεί και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν ξέρω τι έγινε, απλά έφτασαν στα αυτιά μου ηχογραφημένες συνομιλίες που χρησιμοποιούσε την εκπομπή για να πάρει πράγματα, ενώ δεν ήταν καλεσμένη. Την είχαμε καλέσει πριν χρόνια, αλλά εκείνο το διάστημα δεν ήταν καλεσμένη. Δεν ήταν ότι πήγε σε μια εταιρεία, ήταν σύστημα, άρχισε να παίρνει τηλέφωνο πολλές εταιρείες και δεν ήταν και καλεσμένη» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα και ούτε οι κυρίες από τα μαγαζιά είχαν κάποιο λόγο στα καλά καθούμενα να βγουν και να πουν… Επειδή πάντα συνεννοούμαστε για τους καλεσμένους, ρώτησα και τον Μανώλη Σκοπελίτη, δεν ήταν στο πρόγραμμα για να την καλέσουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Τι απαντά η ίδια

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε και η ίδια στο «Γεια σου»: «Με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με κατηγορεί στο Τικ Τοκ ότι την εξαπάτησα, είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία για να διαφημίσω τα ρούχα της στα social media. Οι πελάτες που συνεργάζομαι πληρώνουν μόνο τις δημοσιεύσεις στα social και τα stories που θα βάλω, δεν πληρώνουν ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις ούτε giveaway» είπε αρχικά.

«Θα φορούσα τα ρούχα της συγκεκριμένης μπουτίκ σε μια βραδινή εκπομπή που εγώ νόμιζα ότι είχα καλεστεί. Είχα πλησιάσει τον υπεύθυνο καλεσμένων τότε, είχαμε μιλήσει και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Με είχαν ενημερώσει ότι θα με καλέσουν όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έχω καλές σχέσεις με αυτή την εκπομπή γιατί έχω εμφανιστεί ξανά, οπότε το είχα δεδομένο ότι θα με καλέσουν. Η εμφάνισή μου δεν έγινε ποτέ και έτσι της επέστρεψα τα χρήματα» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν απευθύνεται σε μένα με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εύχομαι να μην απευθύνεται γιατί είναι στενάχωρο όλο αυτό, δεν ξέρω τι πληροφορίες του έχουν μεταφέρει. Έχω χάσει χρήματα με όλη αυτή την ιστορία και δέχομαι μπούλινγκ με μηνύματα στα social media, ότι πρέπει να πεθάνω και είμαι απατεώνισσα» κατέληξε.

Οι πληροφορίες θέλουν η εν λόγω παίκτρια να εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο του GNTM και μάλιστα να συζητήθηκε έντονα.

https://www.in.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ