Survivor All Star – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ψήφισα τον Πρίαμο γιατί η Ελευθερία έκλαιγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»

20/02/2023 | 23:21

O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν είναι πλέον, συμπαθής σε όλους τους παίκτες του Survivor All Star, μετά την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη σχέση τους, την οποία και «πρόδωσε» φλερτάροντας με την Καρολίνα Καλύβα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, πως ψήφισε τον Μάριο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, γιατί δεν άντεχε να βλέπει τη φίλη της να κλαίει.

Συγκεκριμένα, εκείνη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν μια συζήτηση το βράδυ στην καλύβα, κατά την οποία συζητούσαν το σκεπτικό πίσω από τις ψήφους τους.

Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψή της. «Εγώ τον Μάριο τον ψήφισα. Και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Είναι δικά τους θέματα αυτά, το τι θα κάνουν. Δεν με αφορούν», δήλωσε αρχικά.

«Όταν ζητήθηκε η άποψή μου, τοποθετήθηκα, αλλά όταν έρχεσαι και βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο να υποφέρει… Δεν είναι θέμα αντρίκιο, είναι θέμα ανθρώπινο. Δεν παίρνεις το μαχαίρι και το βουτάς στην πληγή που πονάει εκείνη την ώρα. Κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος. Δεν το φέρνεις στα άκρα και μετά, να γίνει όλη αυτή η βόμβα και μετά να πεις “απολογούμαι”», συμπλήρωσε.

πηγή

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ