Ντόρα Μακρυγιάννη: Τρελάθηκα τότε κι είπα ποιο γραφείο στις 8 η ώρα το πρωί; Μπορώ να πάω για πρόβα;

24/03/2023 | 21:26

“Δεν το περίμενα πως θα με πάρουν στο Εθνικό Θέατρο και για αυτό μια εβδομάδα έδινα εξετάσεις παντού” ανέφερε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Ειδικότερα, η Ντόρα Μακρυγιάννη εξομολογήθηκε πως «δεν ήθελα από μικρή να ασχοληθώ με την υποκριτική, καθόλου.

Μπήκα σε μια ερασιτεχνική ομάδα, έκανα κάποιες πρόβες, ανεβάσαμε κάποιες παραστάσεις, ήρθαν τα Κόκκινα Φανάρια όπου έκανα τον ρόλο που έκανε η Ελένη Ανουσάκη στην ελληνική ταινία και τρελάθηκα. 

Τότε είπα «ποιο γραφείο στις 8 η ώρα το πρωί; Μπορώ να πάω για πρόβα;». Δεν το περίμενα πως θα με πάρουν στο Εθνικό Θέατρο και για αυτό μια εβδομάδα έδινα εξετάσεις παντού».

«Όπου υπήρχε δηλαδή σχολή, τις είχα βάλει κάτω και έδινα. Η πρώτη σχολή που έδωσα εξετάσεις ήταν αυτή του Εθνικού θεάτρου.

Πήγα όμως χωρίς καθόλου άγχος γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα περάσω. Πήγα, μάλιστα, στο όριο γιατί την επόμενη χρονιά δεν θα μπορούσα ηλικιακά να δώσω εξετάσεις».

«Μόνη μου είχα αποφασίσει να προετοιμάσω τη Νίνα από τον Γλάρο του Τσέχωφ και νομίζω, επίσης, την Ανδρομάχη από τις Τρωάδες» συμπλήρωσε, επίσης, η Ντόρα Μακρυγιάννη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες