Έλενα Κρεμλίδου: «Ένα πράγμα έκανα μόνο στο Survivor… τώρα να το πω;»

01/04/2023 | 10:03

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο Survivor, και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

«Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν, βέβαια, να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, γιατί όχι;», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι καλή ούτε σε διαγώνισμα να κλέψω, όχι τώρα σε φαγητό. Υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι. Αν μου δώσει όμως κάποιος το κινητό και δεν με βλέπει κανείς, γιατί όχι;».

«Ένα πράγμα έκανα μόνο… τώρα να το πω; Όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω, επειδή είχα ήδη βγει, τους πήγα λίγο φαΐ έξτρα. Το έκρυψα μέσα στην τσάντα μου. Είχα ήδη βγει, οπότε μου είχαν δώσει να φάω», πρόσθεσε η Έλενα Κρεμλίδου.

«Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω. Οπότε μου λέει: καλά που φεύγεις μόνη σου, γιατί εμείς θα σε ψηφίζαμε», έκλεισε χαριτολογώντας η Έλενα Κρεμλίδου.

https://www.govastileto.gr/

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Σαράντα ημέρες χωρίς την Αλεξάνδρα

Δίκη για Μάτι: Σήμερα η κρίσιμη απόφαση του Εφετείου για τα ελαφρυντικά

Πανελλαδικές 2025: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Πάτρα: Εμπρηστές τα ξημερώματα πήγαν να κάψουν κατάστημα στην Ηρ. Πολυτεχνείου – Τι συνέβη ΦΩΤΟ

Η κρίσιμη ημέρα για τους τελικούς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όλα στον «αέρα» πριν λήξει το τελεσίγραφο

Τραγωδία στην Ουάσινγκτον: Πατέρας κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών ανήλικων κοριτσιών του

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή έξω από τα Δικαστήρια