Neil Diamond: Μιλά ανοιχτά για τη νόσο του Πάρκινσον – «Πρέπει να το αποδεχτώ»

01/04/2023 | 16:12

Ο Neil Diamond μιλά για τη ζωή του με τη νόσο του Πάρκινσον.

Παρ’ όλο που ανακοίνωσε τη διάγνωσή του το 2018, ο σπουδαίος μουσικός αποκάλυψε ότι μόνο πρόσφατα άρχισε να συμφιλιώνεται με την κατάστασή του.

Ο Neil Diamond εξομολογήθηκε ότι ήταν σε άρνηση και δεν μπορούσε να αποδεχθεί την κατάστασή του για τα πρώτα ένα ή δύο χρόνια μετά τη διάγνωσή του με τη νόσο Πάρκινσον.

“Ακόμη το κάνω. Και δεν μου αρέσει“, δήλωσε ο Diamond κατά τη διάρκεια συνέντευξης που θα μεταδοθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή “CBS Sunday Morning” . “Αλλά… αυτός είμαι εγώ, αυτό πρέπει να αποδεχτώ. Και είμαι πρόθυμη να το κάνω. Και, εντάξει, αυτό είναι το χέρι που μου έδωσε ο Θεός και πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατό και έτσι κάνω. Το κάνω.”

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που οι γιατροί τον ενημέρωσαν για τη διάγνωσή του, “μόλις τις τελευταίες εβδομάδες” άρχισε επιτέλους να την αποδέχεται, γεγονός που του έδωσε ψυχική ηρεμία.

“Κατά κάποιο τρόπο, μια ηρεμία έχει μεταφερθεί [στον] τυφώνα της ζωής μου και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ήσυχα, τόσο ήσυχα όσο αυτό το στούντιο ηχογράφησης. Και μου αρέσει. Διαπιστώνω ότι μου αρέσει καλύτερα ο εαυτός μου. Είμαι πιο εύκολος με τους ανθρώπους. Είμαι πιο εύκολος με τον εαυτό μου. Και ο ρυθμός συνεχίζεται, και θα συνεχίζεται πολύ καιρό μετά τον θάνατό μου”, δήλωσε ο θρύλος της μουσικής.

Ο Diamond αποσύρθηκε από τις περιοδείες μετά τη διάγνωσή του, αλλά η ιστορία της ζωής του παίζεται τώρα στο επιτυχημένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ “A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical.”

“Ήταν όλα πολύ δύσκολα. Ντράπηκα λίγο“, απάντησε ο Diamond όταν ρωτήθηκε πώς είναι να βλέπει τη ζωή του στη σκηνή. “Κολακεύτηκα και φοβήθηκα. Το να σε ανακαλύψουν είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που μπορείς να ελπίζεις γιατί όλοι έχουμε ένα προσωπείο“, πρόσθεσε. “Και η αλήθεια να είναι γνωστή σε όλους. Δεν είμαι κάποιος μεγάλος σταρ – είμαι απλά εγώ.”

instyle.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών