Νίκος Συρίγος: Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, αυτός σε διαλέγει

09/04/2023 | 14:18

Ο Νίκος Συρίγος σχολίασε την τρυφερή δήλωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη σε συνέντευξή της, στην οποία ανέφερε πως είναι το «λιμάνι της».
Μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο ίδιος θέλησε να εκφράσει και τη δική του γνώμη σχετικά με τον έρωτα. Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος φημολογείται πως είναι σε σχέση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, συμφωνεί σε πολλά πράγματα με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ τόνισε πως την κατανοεί απόλυτα στο θέμα των παιδιών της και την ανησυχία της για το πώς θα δουν την επόμενή της σχέση.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ. Το πότε θα ερωτευτείς δηλαδή. Αυτός σε διαλέγει. Επίσης, αυτό που λένε για τους χωρισμένους ότι “όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε κι εμείς”, δηλαδή ότι τα παιδιά μας είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής του γονέα, είναι πάρα πολύ σημαντικό».
«Έχουν χαλάσει σχέσεις κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά δεν είναι καλά. Οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Την κατανοώ απόλυτα τη Δέσποινα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)