Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Αρετή αρχίζει τις κατάρες, και τα νέα για τον Λυκούργο είναι άσχημα

25/04/2023 | 23:12

Εμπόδια και αναπάντεχες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς» που θα προβληθούν από την Τετάρτη 26 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 21:00.

Η Αναστασία ανοίγει την καρδιά της στον Αποστόλη και του μιλάει για το πώς βλέπει τη ζωή της από εδώ και πέρα.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 158 (Τετάρτη 26 Απριλίου)

Η Άννα κάνει ένα δώρο στον Ορέστη και ο Πότης δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλεια του. Η Αρετή πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας και αρχίζει τις κατάρες. Μόλις το μαθαίνει ο Στάθης γίνεται έξαλλος και τρέχει να βρει την Αρετή.

Ο Λυκούργος δεν δέχεται να γίνει κάποιος από τους κοντινούς συγγενείς δότης. Η Αναστασία ανοίγει την καρδιά της στον Αποστόλη και του μιλάει για το πώς βλέπει τη ζωή της από εδώ και πέρα. Στο μεταξύ, η Δήμητρα επιμένει και τελικά πείθει την Αλκμήνη και την Αντωνία να μείνουν στο σπίτι. Η Άννα και ο Πότης αποφασίζουν να ξεκινήσουν μουσικές βραδιές στο καφενείο.

Ο Φίλιππος μένει άφωνος τη στιγμή που η Μαργαρίτα του ανακοινώνει ότι θα κάνει τεστ συμβατότητας για τον Λυκούργο. Η χαρά του Αλέξη για το καινούριο μαγαζί είναι μεγάλη, αλλά η Μυρτάλη δεν δείχνει να μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό, γεγονός που τον κάνει καχύποπτο απέναντί της.

Η Εύα ανακαλύπτει κάτι που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση των ναρκωτικών και την εμπλοκή του αδελφού της. Η Μαργαρίτα θυμώνει μόλις μαθαίνει ότι ο Αλέξης ανοίγει μαγαζί και σκοπεύει να πάρει την πελατεία του Χρήστου που τον ευεργέτησε. Τα νέα για τον Λυκούργο είναι άσχημα, καθώς το αποτέλεσμα των εξετάσεων δείχνει ότι δεν υπάρχει συμβατός δότης.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 159 (Πέμπτη 27 Απριλίου)

Η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Η Ισμήνη, η Χάιδω και ο Χρήστος δεν είναι συμβατοί κι έτσι όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Στάθη και τη Μαργαρίτα.

Ο Λυκούργος, από την άλλη, δείχνει να έχει αποδεχτεί ότι το τέλος πλησιάζει και συντάσσει τη διαθήκη του, την οποία εμπιστεύεται στον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα τον εκλιπαρεί να τα ξαναβρεί με την Ισμήνη. Η Δήμητρα ερευνά την πληροφορία που της έδωσε η Εύα και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με τη στρατολόγηση του Άρη στο καρτέλ των ναρκωτικών.

Η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της από τη Μάνη, πίσω από την πλάτη του Αλέξη, ενώ εκείνος κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν. Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να επινοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο. Η Θεοδώρα εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο και ζητά από τον Μάνο να την προσλάβει.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 160 (Παρασκευή 28 Απριλίου)

Η Αλκμήνη και η Αντωνία πηγαίνουν στο καφενείο για να παίξουν τάβλι. Ο Πότης, που πλέον ξέρει ότι οι δυο κοπέλες είναι ζευγάρι, ξεκινά να τις σχολιάζει εκνευρίζοντας την Άννα.

Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να της πει αν φοβάται τον Αλέξη, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει σε κανέναν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ο Ορέστης πηγαίνει ξανά στο σπίτι του Δημοσθένη.

Τη στιγμή που οι δυο τους παίζουν μπιλιάρδο, φαίνεται ένα όπλο στη ζώνη τού Ορέστη, το οποίο βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η Μυρτάλη σκοπεύει να αποχωρήσει από την εταιρεία και της προτείνει έναν τρόπο για να πάρει πίσω τις μετοχές της. Ένας ανώνυμος δότης εμφανίζεται και οι ελπίδες για την υγεία του Λυκούργου αναπτερώνονται.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης