J2US – Χαμός με την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο: «Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε»

30/04/2023 | 14:33

“Δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα” τόνισε ο παρτενέρ της Φελίσιας Τσαλαπάτη, Τριαντάφυλλος στο J2US.

Μαζί με τον παρτενέρ της, Τριαντάφυλλο βρέθηκε εκ νέου στη σκηνή του J2US η Φελίσια Τσαλαπάτη το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Η ερμηνεία του ζευγαριού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου.

Μάλιστα, οι τρεις κυρίες της επιτροπής του J2US ήταν ιδιαιτέρως αυστηρές στα σχόλια που παρουσίασαν προς την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό. «Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο. Είναι και η χροιά της που είναι απαλή, γλυκούλικη και παιδική οπότε εμένα δεν με αγγίζει και δεν με πείθει. Παρόλα αυτά όμως βλέπω ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Έκλεισε τα ματάκια της, προσπάθησε να μπει μέσα στα συγκλονιστικά λόγια που έχει το τραγούδι αλλά δεν έφτασε σε μένα» τόνισε, αρχικά, η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

Θέλοντας να υπερασπιστεί το ερμηνευτικό του ταίρι, ο Τριαντάφυλλος τόνισε τα εξής στον αέρα του J2US. «Μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός, προσπαθεί, δίνει πόνο και κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα! Και αυτό το παιδί αντέχει τόσο πολύ , το λέω αλήθεια. Πρέπει να είμαι δίκαιος άσχετα από τα καλά λόγια που ακούω εγώ, απλά αυτό το κορίτσι στεναχωριέται συνέχεια, δίνει πολύ προσπάθεια, ξυπνάει από τις 5 το πρωί, τρέχει για το παιδί, τρέχει από δω, τρέχει από εκεί, έρχεται στις πρόβες, είναι φοβερή αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούει τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε».

«Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται. Τι κουβέντες είναι αυτές που λες; Δεν είναι έτσι, αυτό που λες Τριαντάφυλλε» έσπευσε να απαντήσει η Καίτη Γαρμπή για να ακολουθήσει ένας σύντομος περαιτέρω διάλογος με το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US.

Τ.Χ.: Καίτη μου, δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα.

Κ.Γ.: Μην το ξαναπείς όμως αυτό. Τριαντάφυλλε, εσύ επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξη της. Αυτό που φτάνει όμως σε εμάς είναι, ψυχρά, να ακούσουμε κάτι για δυο λεπτά και να αποφασίσουμε. Λαμβάνοντας υπόψιν σοβαρά τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια. Εσύ όμως, με αυτό που ακούς τώρα σκέφτεσαι «κοίταξε τι ωραία που τα πήγαμε στις πρόβες».

https://www.zappit.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»