Ηλίας Ψινάκης: Η ατάκα που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή – «Πώς το έλεγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;»

13/05/2023 | 10:32

Αμήχανη στιγμή για τη Δέσποινα Βανδή στο J2US, όταν ο Ηλίας Ψινάκης τη ρώτησε για τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Κάγκελο» άφησε ο Ηλίας Ψινάκης τη Δέσποινα Βανδή, όταν κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη, έκανε μία αναφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή το Euro του 2004.

«Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα… με τη μπάλα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, απευθύνοντας τον λόγο στη Δέσποινα Βανδή.

«Η Εθνική, παιδί μου», του απάντησε η τραγουδίστρια μουδιασμένη.

«Η Εθνική με το Euro. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα-Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης