Ο Λίαμ Νίσον ταξιδεύει στο Νεπάλ

25/05/2023 | 17:41

Η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στη φετινή αγορά των Καννών πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της, με την Amazon να αγοράζει τα διεθνή δικαιώματα -εκτός της Γερμανίας- της ταινίας δράσης «Ice Road 2: Road To The Sky». Σύμφωνα με το Deadline η συμφωνία υπολογίζεται γύρω στα $ 17εκατ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «The Ice Road» έκανε πρεμιέρα στο Νetflix το 2021 με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Λίαμ Νίσον(Liam Neeson) σε μια «παράτολμη αποστολή διάσωσης μαζί με τον αδελφό του σε ένα ορυχείο διαμαντιών». Στο πλευρό του πρωταγωνιστούσαν οι Λόρενς Φίσμπερν (Laurence Fishburne) και Μπέντζαμιν Γουόκερ (Benjamin Walker).

Το σίκουελ μεταφέρει τον ηθοποιό από τον Βόρειο Καναδά στα αφιλόξενα βουνά του Νεπάλ για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του νεκρού αδελφού του, να σκορπίσει τις στάχτες του στο Έβερεστ. Όταν μαζί με τον οδηγό του συναντά μία ομάδα μισθοφόρων καθώς ταξιδεύουν με ένα τουριστικό λεωφορείο γεμάτο επιβάτες, αναγκάζονται να πολεμήσουν για να σώσουν τον εαυτό τους, τους αθώους ταξιδιώτες και τη χώρα.

Η παραγωγή του «Ice Road 2: Road To The Sky» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζόναθαν Χένσλι (Jonathan Hensleigh) αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024.

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης