Τριαντάφυλλος: «Έχω κάνει παρατήρηση σε κοπέλα μου επειδή φόραγε κοντό»

13/06/2023 | 20:41

Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας 12/6 η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας, με πολλούς celebrities να δίνουν το παρών.

Ανάμεσά τους και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Εγώ δεν είμαι για πάνελ, τι ερώτηση είναι αυτή; Ή θα είμαστε πρωταγωνιστές ή τίποτα. Το πάνελ είναι δύσκολο, γιατί πολλές φορές βγαίνουν αυτοί μπροστά, μιλάνε σχολιάζουν. Αλλά όχι δεν συζητάω για πάνελ», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε και για το αν έχει κάνει παρατήρηση σε σύντροφό του για τα ρούχα της, με τον ίδιο να απαντά: «Έχω κάνει παρατήρηση σε κοπέλα μου γιατί όντως φόραγε κάτι πολύ κοντά που εμένα δεν μου άρεσαν. Ένιωθα άβολα όταν μας κοιτούσαν. Εννοείται ότι ήταν ωραία αλλά οκ μέχρι εκεί».

govastileto.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης