Ο 89χρονος Φράνκι Βάλεϊ παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

27/06/2023 | 18:05

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο διάσημος τραγουδιστής των Four Seasons, Φράνκι Βάλεϊ (Frankie Valli) και η Τζάκι Τζέικομπς (Jackie Jacobs) πρώην στέλεχος μάρκετινγκ του CBS.

«Είναι υπέροχο που έχω βρει την αγάπη για άλλη μια φορά σε αυτό το στάδιο της ζωής μου» είπε ο 89χρονος τραγουδιστής στο περιοδικό People.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Can’t Take My Eyes Off Of You» αντάλλαξαν τους γαμήλιους όρκους σε μια ιδιωτική τελετή στο ξενοδοχείο Westgate του Λας Βέγκας, μόνο οι δυο τους.

Είναι ο τέταρτος γάμος για τον τραγουδιστή γνωστός για την χαρακτηριστική φωνή του και έχοντας σημειώσει περισσότερες από 35 επιτυχίες -συμπεριλαμβανομένων των «Sherry», «December, 1963 (Oh, What a Night)» και «Grease»- στο top 40 του Billboard Hot 100 singles chart, τόσο με το συγκρότημα όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Γνωρίστηκαν σ΄ ένα εστιατόριο στο Λος ‘Αντζελες, ενώ δειπνούσαν με φίλους το 2007 αποκάλυψε η Τζέικομπς. «Κρατήσαμε επαφή μέσω τηλεφώνου μέχρι που μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού στο τέλος του 2015 και από τότε είμαστε μαζί», πρόσθεσε.

 

ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”