Κατερίνα Καινούργιου: «Κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε»

30/06/2023 | 18:41

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της και συγκεκριμένα, στην περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ».

Με αφορμή την τηλεοπτική της συνάντηση με την Κατερίνα Ζαρίφη μετά από τόσα χρόνια, στο «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Βλέποντας τον εαυτό της 15 χρόνια πριν στον «Πρωινό Καφέ», σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα».

«Μια χαρά, γλυκό κοριτσάκι. Φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε», συμπλήρωσε.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, είχε αναφέρει πως δεν είναι η μόνη βέβαια, που έχει κάνει πλαστικές στο πρόσωπό της.  Απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο η παρουσιάστρια είχε πει: «Βρε

Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».
 

ΠΗΓΗ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου