Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη Super Κική: Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…

14/08/2023 | 09:56

 

Η ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη Super Κική.

Την αντίδραση πολλών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, προκάλεσαν τα όσα είπε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Η Super Κική, στο κανάλι της στο Youtube, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη με τον Σταύρο Ξαρχάκο, όταν η ίδια δούλευε σερβιτόρα σε νυχτερινό μαγαζί.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δυο ποτήρια κρασί στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”.

Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα…α που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια», είπε η Super Κική.

«Αυτά είπε η ινφλουένσερ με δικό της κανάλι στο Youtube. Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»