Μανούσος Μανουσάκης για Παναγιώτα Βλαντή: «Δε με ενδιαφέρει τι είπε για τον Κιμούλη, ας κοιτάξει τα δικά της»

23/08/2023 | 09:56

 

Στην κάμερα του «Kαλοκαίρι yes» μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες σε βάρος του ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για εκείνον.

«Για τον κ. Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία,  τηλεοπτικά μόνο καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει κάποια βάση. Δεν καταλαβαίνω τον θόρυβο γύρω από τον Γιώργο Κιμούλη, ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο, ούτε διώχθηκε, ούτε δικάστηκε. Μόνο λόγια, με τα λόγια δικάζουν.

Ασφαλώς θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη αν υπάρχει κάποιος λόγος να το χτίσουμε μαζί. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή και ο καθένας, ας κοιτάξει τα δικά της», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Να θυμίσουμε ότι η Παναγιώτα Βλαντή σε πρόσφατη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Γιώργος Κιμούλης κακοποιούσε λεκτικά ηθοποιούς στο θέατρο και τόνισε πως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχάσει τόσο εύκολα όσα έχουν καταγγελθεί.

Το απόσπασμα

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ