Χριστίνα Κολέτσα: Έχω κάνει one night stand αλλά κατέληξε σε σχέση

21/09/2023 | 19:04

“Έχω κάνει με έναν διάσημο σεξ που ήθελα” δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα έπαιξε στη σχετική ενότητα του Breakfast@star Θάρρος ή Αλήθεια με την Μαίρη Αργυριάδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ σοβαρού και αστείου μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε για τη συναυλία της που είχε κανονιστεί στα Κατεχόμενα της Κύπρου και την ακύρωσε.

“Έχω κάνει με έναν διάσημο σεξ που ήθελα. Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση.

Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί κι αυτός δεν το ήξερε για καιρό.

Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει… Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της. Μου έχουν κάνει δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκα. Δέχτηκα μία τσάντα” ανέφερε η Χριστίνα Κολέτσα.

“Κανόνισα να κάνω μία εμφάνιση στην οποία δεν μου διευκρίνισαν αν θα είναι μέσα ή από εκεί.

Θεώρησα δεδομένο ότι θα είναι από τη δική μας πλευρά, οπότε όταν με ειδοποίησαν και με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν αφίσες στην άλλη πλευρά, απάντησα ότι θα είμαι πάντα στη σωστή πλευρά και όχι σε αυτήν που δεν πρέπει για όλους μας” τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα.

newsit.gr

Άνοια: Μικρότερος κίνδυνος και μυαλό «ξυράφι» με 5 απλές συνήθειες 

Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία στην παιδική ηλικία

Στο Μπαχρέιν απονεμήθηκε ο Χρυσός Φοίνικας στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία

See-through για φέτος – Θα το τολμήσεις;

Στο τιρκουάζ χαλί με…χρυσό φόρεμα!

Κώστας Σβόλης-Πάτρα Ενωμένη: Συμφωνούμε στην παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου Ριγανόκαμπου στον Δήμο

H σημασία της σωστής διατροφής όταν είστε έγκυος

Αχαΐα: 13 ετών …οδηγός προκάλεσε ατύχημα