Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχασε 12 κιλά: «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα στην υγεία μου»

04/10/2023 | 18:53

O Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/10 καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό, με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς“.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντικρίζοντας τον ηθοποιό, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνισή του. Τότε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά.

«Αδυνάτισα γιατί τρέχω και δε φτάνω. Δε θα κάτσω να φάω μετά τις 11-12 το βράδυ. Ένιωθα ότι πρέπει να αδυνατίσω αλλά από ένα σημείο και μετά ο οργανισμός τρελάθηκε και έχανα κατά ριπάς. Έχασα 12 κιλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα στην υγεία μου» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Να πάρω 1-2 κιλά δε με πειράζει, αλλά όχι με πίτσες… Εγώ μαγειρεύω στο σπίτι, αλλά τώρα δε προλαβαίνω… Πάντα έκανα “γουρουνιές” στο φαγητό. Παχαίνω αλλά χάνω και πολύ εύκολα» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ΑΝΤ1.

tlife.gr

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική