Βίκυ Βολιώτη: «Δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι η “συνέχειά” μας»

16/10/2023 | 19:53

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το μάθημα ζωής από το θάνατο των γονιών της, τους ανθρώπους που την πλήγωσαν, την αντίθεση της στη διαιώνιση του DNA μέσω των παιδιών & την υιοθεσία.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Ιζαμπέλ Ρεμπό, ο δικός μου Αρθούρος» στο θέατρο «Μικρό Άνεσις», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, που πρωταγωνιστεί, αλλά και στην οικογένειά της.

«Η παράσταση μιλάει για τους ανθρώπους που καταφέρνουν να ξεπερνούν στερεότυπα & κοινωνικές αγκυλώσεις, σπάζοντας κλισέ & στεγανά της κοινωνίας. Από τον θάνατο του πάτερα μου, που ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία, άλλα και από το θάνατο της μητέρας μου, βγήκα με μία τρομερή όρεξη για ζωή. Οι γονείς μου, φεύγοντας από τη ζωή, ήταν σα να μου έδειχναν τη φωτεινή πλευρά, δεν ήταν όλα εύκολα, άλλα η ζωή είναι ωραία, να μη λυγίζουμε. Όταν ήμασταν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου υπήρχε τρέλα, φοβερός ενθουσιασμός & ανασφάλεια, ενώ τους μεγάλους έπρεπε να τους σεβόμαστε», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

«Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν είχε καμία φοβία, ήταν έτοιμος να αρπάξει τη ζωή, η Σμαράγδα Καρύδη εκδήλωνε το φόβο της με ένα φοβερό τσαμπουκά. Η Λήδα Ματσάγγου ήταν επίσης τσαμπουκαλού, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν αγέρωχος από τότε, είχε μία φοβερή σιγουριά, άλλα και ωριμότητα στη
σκέψη», συμπλήρωσε.

Για την τηλεόραση, την υποκριτική αλλά και τη διαχείριση της δημοσιότητας η Βίκυ Βολιώτη τόνισε πως, «όταν μπήκαμε εμείς στη σχολή δημιουργήθηκε η ιδιωτική τηλεόραση, ήταν λίγο ταμπού στην αρχή, “η τηλεόραση δεν είναι για τους ηθοποιούς”. Βασανίστηκα και πέρασα δύσκολα σε αυτή τη δουλειά, σε μία παράσταση βάζεις ολόκληρη τη ζωή σου, η έκθεση αυτή είναι τρομακτική γιατί εκθέτεις τον εαυτό σου. Όταν ως ηθοποιός αποτυγχάνεις και τρως τις ήττες, είναι σα να απορρίπτεσαι εσύ και όχι απλώς η δουλειά σου».

Και συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που με έχουν πληγώσει, δημιουργήθηκε τρομακτική απόσταση μετά από άτυχη συμβάντα. Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι το ότι δεν ζητήθηκε ποτέ συγγνώμη, είναι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι & κανένας δεν είναι σκηνοθέτης».

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιθυμία της κόρης της για ένα αδερφάκι.

«Η Άννα μας ζητούσε αδελφάκι, τώρα έχει σταματήσει άλλα η δουλειά μας είναι άστατη με τρέλα ωράρια, ωστόσο δεν το αποκλείουμε. Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας, αν και οι περισσότεροι από αυτή την ανάγκη αποκτούν παιδιά. Δεν ήμουν μία γυναίκα που ήθελε να αποκτήσει σώνει και καλά παιδί, οπότε θα ήθελα να γίνει με ένα παιδί το οποίο μπορεί να είχε ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μία υπέροχη κόρη, η οποία δεν θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ, θέλω να κάνει αυτά που Θέλει εκείνη», τόνισε η ηθοποιός.

megatv.com

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της