Η Φανή Χαλκιά εξομολογείται: «Ήταν εγκυμοσύνη από ατύχημα στους δύο μήνες σχέσης»

29/10/2023 | 21:16

Η Φανή Χαλκιά μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύντροφό της και την μητρότητα.

«Η ζωή κάνει τρομερά σενάρια! Συναντηθήκαμε ξανά 10 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία», είπε αρχικά η Φανή Χαλκιά για τον Λούη Καραμάνο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

 

Όσο για την πρώτη της εγκυμοσύνη η Φανή Χαλκιά είπε: «Ήταν εγκυμοσύνη από ατύχημα. Ήμουν στους δύο μήνες σχέσης και ανακάλυψα πως ήμουν πέντε εβδομάδων έγκυος, οπότε νομίζω ότι διεκδικώ ένα παγκόσμιο ρεκόρ», είπε με χιούμορ η Φανή Χαλκιά.

Στη συνέχεια συμβούλευσε τις γυναίκες: «Λέω στις γυναίκες να μην έχουν άγχος, όσες βλέπω πάνω από τα 30 να έχουν στρες το οποίο δεν έχει νόημα, αν είναι να συμβεί θα συμβεί, πόσο μάλλον αν έχει έντονο στρες μπορεί να περάσει από δίπλα σου στο περίπτερο ο κατάλληλος άνθρωπος και να μην τον δεις επειδή είναι θολό το κεφάλι σου».

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!