Το πρώτο δημόσιο παθιασμένο φιλί για Τέιλορ Σουίφτ και Travis Kelce ΦΩΤΟ

12/11/2023 | 12:22

 

Μετά από μια αξέχαστη εμφάνισή της για το Eras Tour στην Αργεντινή, η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ απαθανατίστηκε να φιλά δημόσια τον σύντροφό της Travis Kelce.

Η Τέιλερ Σουίφτ απαθανατίστηκε τη στιγμή που έφυγε από τη σκηνή και έτρεξε στην αγκαλιά του Travis Kelce, δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί.

Το πρώτο δημόσιο παθιασμένο φιλί για Τέιλορ Σουίφτ και Travis Kelce ΦΩΤΟ

Τα πρώτα δημόσια φιλιά για Τέιλορ Σουίφτ – Travis Kelce

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το λαμπερό ζευγάρι απαθανατίστηκε να ανταλλάζει φιλιά, με τους θαυμαστές τους να βλέπουν τη ρομαντική στιγμή από τις εξέδρες.

Η ποπ σταρ, που ήταν ντυμένη με την τελευταία της εμφάνιση από τη συναυλία, αγκάλιασε τον Travis Kelce και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

Ο Travis Kelce πέταξε στο Μπουένος Άιρες για το σόου της Παρασκευής, ωστόσο η Τέιλορ Σουίφτ αναγκάστηκε να το ακυρώσει λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η Τέιλορ Σουίφτ και o Travis Kelce αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και ο Travis Kelce κατάφερε να απολαύσει την αγαπημένη του σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Πέρασε το βράδυ στη σκηνή των VIP μαζί με τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ και απαθανατίστηκε να τραγουδά και να χορεύει μαζί του.

Ήταν το προηγούμενο βράδυ που οι τρεις τους απαθανατίστηκαν να δειπνούν μαζί το προηγούμενο βράδυ.

Η συναυλία του Σαββάτου ήταν η δεύτερη που παρακολούθησε ο Travis Kelce στο πλαίσιο της περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ Eras Tour. Η πρώτη φορά που βρέθηκε σε συναυλία της ήταν όταν ακόμα ήταν δύο άγνωστοι μεταξύ τους.

Το πρώτο δημόσιο παθιασμένο φιλί για Τέιλορ Σουίφτ και Travis Kelce ΦΩΤΟ

https://www.in.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)