Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ψηφίστηκε ως πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023

21/11/2023 | 20:44

Μια απρόσμενη… πρωτιά πήρε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, καθώς ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023, κερδίζοντας άλλα… φαβορί, όπως ο Jason Statham, ο Vin Diesel και ο Dwayne “The Rock” Johnson.

Όπως αναφέρει το indy100.com – παρακλάδι του Independent – η ψηφοφορία έγινε άτυπα μέσω του πρακτορείου μάρκετινγκ Reboot, το οποίο έδωσε την πρωτιά στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ ανάλογα με το πόσες φορές τον έψαξαν στη Google οι χρήστες του ίντερνετ μαζί με τη λέξη «σέξι», «χωρίς μπλούζα» ή «γυμνός».

Παράλληλα, το Reboot ανέλυσε και συνέκρινε άλλα στοιχεία μεταξύ των 10 άνδρων με τις περισσότερες αναζητήσεις, όπως η αξία του ονόματός τους, το ύψος τους, το πόσο σεξουαλική ακούγεται η φωνή τους αλλά και τη… λάμψη της φαλάκρας τους.

Μεταξύ άλλων ονομάτων, ένα από τα αουτσάιντερ που μπήκαν στο Top 10 είναι ο Τζεφ Μπέζος, ο μεγιστάνας και ιδρυτής της Amazon. Παράλληλα, ο Μάικλ Τζόρνταν «τερμάτισε» στην 6η θέση και αυτόματα ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι φαλακρός αθλητής για το 2023.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τζέισον Στέιθαμ βγήκε 3ος στη βαθμολογία! Προφανώς, υπήρξαν αντιδράσεις στα social media για την τελική βαθμολογία, με πολλούς να μην δέχονται τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά το Top 10 και ο Μ.Ο. της βαθμολογίας που πήραν από το Reboot:

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – 9.88
Βιν Ντίζελ – 8.81
Τζέισον Στέιθαμ – 8.51
Σάμιουελ Λ. Τζάκσον – 7.31
Τζεφ Μπέζος – 7.12
Μάικλ Τζόρνταν – 7.95
Ντουέιν Τζόνσον – 6.90
Σέμαρ Μουρ – 6.75
Σακίλ Ο’ Νιλ – 6.50
Τέρι Κρουζ – 6.32

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)