Ρούλα Κορομηλά: «Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο “Σπίτι με το MEGA” συνυπάρχουμε αρμονικά και με σεβασμό»

09/12/2023 | 13:55

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το απρόοπτο με τον Σάκη Ρουβά στο «Μπράβο», έδωσε την απάντησή της σχετικά με το bullying και αποκάλυψε τον λόγο που κάθε Χριστούγεννα δακρύζει.

Η εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά, ξεκίνησε χθες νωρίς το απόγευμα με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6 και τον dj Αντώνη Δημητριάδη, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα Χριστούγεννα και τα συναισθήματα που τής προκαλούν οι γιορτές.

«Είναι ωραία τα Χριστούγεννα γιατί κρύβουν μία μαγεία. Αισθάνομαι μία χαρμολύπη, συγκινούμαι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην έχει κυλήσει ένα δάκρυο από τα μάτια μου. Δεν κάνω απολογισμό αλλά είναι συγκινητικά, γιατί σκέφτομαι ότι έχω πολλά πράγματα και κάποιοι μπορεί να μην έχουν. Συμπάσχω με όλα αυτά που βλέπω να συμβαίνουν γύρω μας, στην εποχή μας», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Η πιο “τρελή” Πρωτοχρονιά ήταν με τον Σάκη Ρουβά, τότε που φόρεσε τη φούστα στο “Μπράβο”. Με είχε βάλει στο πάτωμα να κάνω αυτοσχέδιο χορευτικό, με είχε βάλει να κυλιέμαι στο πάτωμα. Μετά έτσι όπως με γύρισε, χτύπησα το κεφάλι μου αλλά δεν το κατάλαβε κανείς. Από το κοντρόλ έλεγαν “την σκότωσε!”. Είχαμε περάσει πολύ ωραία γιατί είχαμε και ωραίο παρασκήνιο», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το MEGA», ανέφερε πως, «ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μια προσωπικότητα με πολλά αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Είναι εντυπωσιακό που και οι δύο έχουμε γευτεί την επιτυχία, έχουμε εισπράξει στη ζωή μας πάρα πολλά θετικά πράγματα. Μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά, γλυκά και με σεβασμό».

Και προσέθεσε: «Έγραψε και συνεχίζει να συνεχίζει να γράφει μεγάλη ιστορία στο τραγούδι, στη σύνθεση και στον στίχο. Είναι μια καταπληκτική φωνή. Είναι ένας ιππότης».

Για το bullying: «εξαρτάται πώς γράφεται κάτι, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται, πόσο βαθιά σε πονάνε. Η φρασεολογία μπορεί να σε στιγματίσει για μια ζωή. μου δημιούργησε μία δυσάρεστη κατάσταση κάποιες κριτικές», υπογράμμισε.

«Γιατί να βλέπουμε άλλους στη θέση του παρουσιαστή, που δεν έχουν αναγνωρισιμότητα και τίποτα; Η τηλεόραση χωράει όλον τον κόσμο. Στην παρούσα φάση, με ενδιαφέρει στο περιβάλλον που βρίσκονται να χαμογελάω, να τραγουδάω, να περνάω ωραία και να συζητώ ουσιαστικά πράγματα με τους καλεσμένους μου. Θέλω να ζω τις στιγμές, γιατί η ζωή είναι ανατρεπτική. Δεν θέλω να είμαι αγνώμων», τόνισε κλείνοντας η Ρούλα Κορομηλά.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο