Αντώνης Καφετζόπουλος: «Μου είναι συμπαθής ο Κασσελάκης το ότι είναι ανοιχτά γκέι και παντρεύτηκε»

15/12/2023 | 10:26

 

 

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης, στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα: η συνεργασία του με την Έλλη Λαμπέτη και οι στιγμές που τον οδήγησαν στην επιτυχία στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

H γνώμη του για την εκλογή Κασσελάκη

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξέφρασε και την προσωπική του άποψη για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν αναμενόμενη αλλά το ότι θα ακολουθούσε μια δραματική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμασταν. Καταλαβαίναμε ότι αυτό το πράγμα, μετά από τις δύο απανωτές ήττες και με τον τρόπο που έγιναν, θα περνούσε μια πολύ μεγάλη κρίση. Η εκλογή Κασσελάκη είναι από αυτά τα τυχαία γεγονότα που έδωσε έναν τόνο εύθυμο στην όλη κατάσταση, για να μη χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις και θεωρηθώ αλλιώς» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Δεν είναι το πρόβλημα ο Κασσελάκης, εμένα μου είναι συμπαθής σαν lifestyle

Μου είναι συμπαθές αυτό. Το ότι είναι γκέι, το ότι είναι ανοιχτά γκέι, το ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο του και έχουν ένα σκυλάκι. Έχω και γω σκυλάκι οπότε μ’ αρέσουν όλα αυτά. Τώρα αν ο Κασσελάκης είναι η λύση που ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναπάρει μπρος το πράγμα, δεν το πιστεύω. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Κασσελάκης, είναι οι υπόλοιποι» τόνισε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Στην Ελλάδα παραδοσιακά, και όχι μόνο, παίζουν μεγάλο ρόλο οι προσωπικότητες. Δεν το θεωρώ και περίεργο αυτό γιατί η δική μου θεωρία για το ανθρώπινο είδος, λίγο ή πολύ, το περιλαμβάνει αυτό. Λέει ότι τα πρόσωπα είναι πολύ σημαντικά, τα άτομα είναι πολύ σημαντικά» πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος

https://www.in.gr/

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»