Μικαέλα Φωτιάδη: «Καλύτερα να μου πεις να πάμε για σουβλάκια, παρά ότι είμαι η γυναίκα των ονείρων σου»

21/12/2023 | 20:44

«Έχω χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες και ζω την ελευθερία μου», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Στην κάμερα του Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε η Μικαέλα Φωτιάδη. Η πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε για το χωρισμό της, το φλερτ, αλλά και τη χειρότερη ατάκα που της έχουν πει.

«Έχω χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες και ζω την ελευθερία μου. Το έχω ήδη ξεχάσει, το έχω ξεπεράσει! Μπορεί και να έχει έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή μου, δεν ξέρω… Με το που χώρισα και μαθεύτηκε, άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram και γενικά με φλερτάρουν και έξω.

Θέλω να είμαι ευγενική, αλλά κάπου ξεφεύγει ο κόσμος, δεν υπάρχει το παλιό το φλερτ. Ήμουν συνέχεια από σχέση σε σχέση και έχω ξεχάσει πώς είναι το φλερτ», είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Μικαέλα Φωτιάδη είπε επίσης: «Το πιο χαζό που μου έχουν πει είναι ότι “είσαι η γυναίκα των ονείρων μου, σε είδα στον ύπνο μου”, τραγικό! Καλύτερα να μου πεις να πάμε για σουβλάκια».

Πηγή φωτό: NDP

Πηγή: zappit.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ