Ο Νίκος Παππάς και η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

04/01/2024 | 08:29

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου φαίνεται πως βρήκε ο μπασκετομπολίστας Νίκος Παππάς.

Οι φήμες πως είναι ζευγάρι ξεκίνησαν μέσα στα Χριστούγεννα όταν ο  Νίκος Παππάς και η Βάλια Χατζηθεοδώρου ταξίδεψαν κρυφά στην Αμερική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο 33χρονος μπασκετμπολίστας και η 31χρονη παρουσιάστρια υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

Τόσο η Βάλια Χατζηθεοδώρου όσο και ο Νίκος Παππάς έκαναν σχετικές αναρτήσεις από τις διακοπές τους, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ δεν δημοσίευσαν καμία κοινή φωτογραφία.

Να θυμίσουμε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, Mega τα Σαββατοκύριακα, πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Πέτρο Πυλαρινό, με τον οποίο επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης.

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ