Θέλξη: “Τρέμω στην ιδέα πως θα αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις”

11/01/2024 | 22:51

Στην Οδό Ζαρίφη 2 βρέθηκε η Θέλξη, το μεσημέρι της Τετάρτης, για να συναντήσει την Κατερίνα Ζαρίφη στο πρόγραμμα του OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για τη σχέση που διατηρεί με τα δυο της παιδιά αλλά και τα περιστατικά εκφοβισμού που ολοένα και αυξάνονται στην ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, η Θέλξη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου. Όταν θα το ζήσεις, θα το καταλάβεις. Δεν υπάρχουν λόγια για όλο αυτό. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου και είναι ο αέρας που αναπνέω τα παιδιά μου».

Ήμουν τυχερή και ευλογημένη γιατί δεν έχουν όλες οι μανούλες την δυνατότητα να κάνουν μια παύση στη δουλειά τους. Εγώ την είχα και ήμουν από τις τυχερές που είχαν αυτή τη δυνατότητα και το έκανα με όλη την ψυχή μου. Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω, πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν μετανιώνω καθόλου για αυτή την επιλογή μου».

«Άστο δεν μπορώ καθόλου όλες αυτές τις ειδήσεις με περιστατικά μπούλινγκ! Άστο, άστο! Δεν μπορώ καθόλου, καθόλου. Τρέμω στην ιδέα πως θα αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις, όχι ότι δεν γίνονταν παλιά. Γινόταν απλά δεν το έλεγαν μπούλινγκ. Θυμάμαι μια ζωή στο σχολείο, στο δημοτικό, να τα βάζω με όλα τα αγόρια και να μαλώνω γιατί πείραζαν τον αδύναμο. Γιατί κορόιδευαν το παιδάκι με τα γυαλιά ή κορόιδευαν το παιδάκι που είχε παραπάνω κιλά. Το θυμάμαι, απλά δεν το έλεγαν μπούλινγκ» συμπλήρωσε, επίσης, η Θέλξη στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.

Πηγή: zappit.gr

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής