Κωνσταντίνος Βασάλος για Μαρτίκα: «Κακία και χοντράδα αυτό που είπε»

22/01/2024 | 21:38

Για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τα προσωπικά του απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το στούντιο.

«Τι είπε ο Μαρτίκας πάλι; Κακία και χοντράδα! Καλύτερα να λείπουν αυτά τα σχόλια. Πρέπει όταν μιλάμε για γυναίκες να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί είναι και άκομψο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη συνέχεια: «Το Survivor είναι ριάλιτι, αλλά δεν ένιωσα ότι υποβαθμίζει την αξιοπρέπειά μου. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, πόσω μάλλον στον Τριαντάφυλλο, που νιώθω ότι έχω να κάνω με ένα μικρό παιδί και τον αντιμετωπίζω με αυτόν τον τρόπο».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Δεν ξέρω τα προσωπικά της Ελένης Βουλγαράκη, αλλά μπορεί όποιος πηγαίνει στην εκπομπή να βρίσκει σύντροφο και να γίνεται η ζωή του καλύτερη. Εγώ είμαι μια χαρά στην προσωπική ζωή μου. Ενδιαφέρει κανέναν;».

Πηγή: zappit.gr

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής