Τζούλια Νόβα: «Έκανε την ανάγκη του στην απέναντι πολυκατοικία, εννοείται πως δεν ξαναβγήκα»

29/01/2024 | 23:08

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την ερωτική ζωή μετά τον ερχομό της κόρης της, το χειρότερο ραντεβού, τον Τροχό της Τύχης και τον ανταγωνισμό από τις φίλες της.

«Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά. Σημαντικότερο είναι η φίλια σε μία σχέση πάρα το σ..ξ. Δεν αρέσουν στον σύζυγο μου οι φωτογραφίες. Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας κάθισε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Παλιά μου σχέση, είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είμαι. Είχα βγει ραντεβού και ο συνοδός μου δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Γυρίζουμε σπίτι, σταματάει έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. Βγήκε έξω και έκανε την ανάγκη του ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα έχει γούστο… Εννοείται δεν τον ξαναείδα. Δεν μου δίνουν σημασία έξω, δεν με φλερτάρουν».

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στον Τροχό της Τύχης μού έριχναν ευθύνες χωρίς να φταίω. Φίλες μου είπαν “για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι”».

Πηγή: zappit.gr

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες