Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά μετά τις δηλώσεις του Νταλάρα για την ερμηνεία του Σάκη Ρουβα στο Άξιον Εστί

30/01/2024 | 12:41

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»,  ρωτήθηκε για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά.

«Δεν ήμουν παρούσα όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το “Άξιον Εστί”, αλλά όσοι καταπιάνονται με ειλικρίνεια σεβασμό και αγάπη για το έργο του πατέρα μου, είναι άξιοι. Ο Ρουβάς δεν είναι κανένας φάλτσος. Το γεγονός ότι δέχτηκε να τραγουδήσει ένα σοβαρό τραγούδι είναι υπέρ του. Οι πάντες πρέπει να τραγουδάνε Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική του πατέρα μου κάνει καλό στην υγεία, αυτό είναι το σλόγκαν μου», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Το καλοκαίρι έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μια συναυλία και θα τραγουδήσουν και κάποιοι γνωστοί. Ο κύριος Νταλάρας δεν νομίζω να έρθει. Είναι φίλος μου, έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, έρχεται πάντα αφιλοκερδώς, έχει υποστηρίξει πολλές φορές την ορχήστρα. Έχει μεγαλώσει, έχει πολλές υποχρεώσεις είναι ακούραστος και σπουδαίος», πρόσθεσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες