Βασίλης Μίχας: «Όταν με ρωτάνε για την καταγωγή μου, δεν ξέρω πως να απαντήσω»

18/03/2024 | 11:47

Ο Βασίλης Μίχας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 17/3 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καταγωγή του και την αμηχανία που νιώθει κάθε φορά που καλείται να απαντήσει για αυτήν.

Αρχικά, ο Βασίλης Μίχας είπε: «Από την πλευρά της μαμάς μου έχω Αλβανική καταγωγή. Η αλήθεια είναι πως, όταν με ρωτάνε για την καταγωγή μου, δεν ξέρω πως να απαντήσω. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε σε μια εποχή που νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία. Καμία όμως σημασία. Κάποιες φορές δηλαδή θέλω να απαντήσω χιουμοριστικά, ας πούμε αλλά… εντάξει. Με απασχολεί γιατί μου κάνουν αυτή την ερώτηση, γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Δεν ξέρω».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Εμένα μου έκανε εντύπωση, που είναι και ο λόγος που σε ρώτησα, γιατί διάβασα σε μια συνέντευξη σου ότι είπες: “θαυμάζω πάρα πολύ τους Αλβανούς για την εργατικότητα τους”», είπε η Ναταλία Γερμανού με τον καλεσμένο της να απαντά: «Ισχύει αυτό. Και όχι μόνο αλλά σκέφτομαι ότι, αν είχα καταγωγή από την Ελβετία ή την Γαλλία για παράδειγμα, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο θέμα. Αυτό».

Τέλος, ο Βασίλης Μίχας κατέληξε: «Σε φάση του… ποιος νοιάζεται, παιδιά; Αυτό. Πιστεύω πολύ και στις ρίζες και στην παράδοση, δεν νιώθω ότι απλά με πετάξανε εδώ πέρα. Νιώθω ότι μου παραδίδουν μια σκυτάλη και εγώ θα πρέπει κάπως να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να την πάω λίγο πιο πέρα. Είναι κομμάτι μου αυτό αλλά έχω προβληματισμούς γιατί με ρωτάνε συνέχεια για την καταγωγή μου».

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες