Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της – Ελένη Μενεγάκη: “Δεν τα μέτρησες καλά αλλά δεν πειράζει”

20/03/2024 | 21:29

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης (19/3). Η δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε για την ερμηνεία της στη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1, άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία.

«Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο; Γιατί αισθάνομαι ότι όσα χρόνια είμαι εγώ είσαι κι εσύ», ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«36», απάντησε η Κατερίνα Λέχου, με την οικοδέσποινα να παρατηρεί: «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει».

«Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;», ανταπάντησε η ηθοποιός.

«Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57… και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Λέχου.

«Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν λίγο πιο δύσκαμπτη. Στα επαγγελματικά μου είμαι πλέον λίγο πιο ευέλικτη. Εξελισσόμαστε όμως. Όταν ήμασταν πιο νέες, ήμασταν ή μας είχαν βάλει σε ένα κουτάκι, τώρα θέλεις να είσαι ο εαυτός σου, έχεις απελευθερωθεί από όλα όσα σου έχουν φορέσει», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.

Πηγή: zappit.gr

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας