Τάσος Κωστής: Πέθανε η σύζυγος του ηθοποιού

22/03/2024 | 16:53

Ο Τάσος Κωστής βιώνει μια βαρύτατη απώλεια, καθώς έχασε τη σύζυγό του.

Όπως μετέφερε η εκπομπή «Πρωινό», πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη σύζυγος του ηθοποιού, Μαριάννα, η οποία τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα και ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τη βαριά ασθένεια, την οποία όμως και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει.

Το ζευγάρι μοιραζόταν 44 χρόνια κοινής πορείας και έχει έναν γιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη δική του περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο, την ίασή του, αλλά και στο πώς η σύζυγός του του είχε συμπαρασταθεί σε αυτή την περιπέτεια. Παράλληλα, είχε αποκαλύψει ότι και η ίδια δυστυχώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει: «Έπαθε η γυναίκα μου το ίδιο πράγμα και το παλεύουμε. Αυτό μας έτυχε και οφείλουμε να παλέψουμε. Δεν τα παρατάμε. Είναι πιο δύσκολο από την έξω μεριά. Όταν είσαι πάσχων, βγαίνεις από τα χειρουργεία και δεν καταλαβαίνεις τίποτα».

 

ΠΗΓΗ

Ιθάκη και Πάτρα
03/02/2026 | 08:28

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας