Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 21 Ιουνίου, κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε μια ημέρα νωρίτερα ο συνάδελφος του, Θέμης Αδαμαντίδης για τον Απόστολο Λύτρα εκφράζοντας τη δική του άποψη για τον ξυλοδαρμό.
Ο τραγουδιστής δήλωσε αρχικά πως «δεν θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Θεωρώ ότι είναι λάθος του κ. Λύτρα το να χτυπήσει τη γυναίκα του. Άτυχη στιγμή θα ήταν μια απροσεξία, στον τσακωμό να ξεφύγει λίγο και κατά λάθος να την χτυπήσει. Θα έλεγα ότι ήταν άτυχη στιγμή. Εδώ μιλάμε όμως για ξύλο, 30 μπουνιές, αυτό δεν είναι άτυχη στιγμή».
Στη συνέχεια, είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», πως ο Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του πρέπει να τα ξαναβρούν διότι έχουν παιδιά: «Πιστεύω ότι ξέφυγε, είναι ένα λάθος του κυρίου Λύτρα. Νευρίασε, έχασε τον έλεγχο, νομίζω ότι σε όλους έχει συμβεί αυτό. Δηλαδή να ξεφύγουμε, να χάσουμε τον έλεγχο, να βρίσουμε αλλά όχι να χτυπήσουμε. Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι και ο Θέμης είχε ξεφύγει λίγο. Ήταν λάθος του κυρίου Λύτρα, ζήτησε συγνώμη και πιστεύω ότι, επειδή έχουν παιδιά, θα πρέπει να κάτσουν κάποια στιγμή να μιλήσουν και να τα βρουν. Να αφήσουν τους εγωισμούς και να βάλουν σε προτεραιότητα τα παιδιά τους».
Κλείνοντας, δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι μόνο η καριέρα του κυρίου Λύτρα, είναι και των δυο ανθρώπων αυτών. Αν εγώ τον είχα δικηγόρο, μετά από αυτό, θα το σκεφτόμουν αν θα τον κρατούσα. Δεν θα κατέβαζα ρολά επειδή συνέβη αυτό. Θα το σκεφτόμουν, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ξεφύγει και να μην έχει λογοφέρει ή να μην έχει τσακωθεί με την γυναίκα του ή έναν φίλο του. Το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις».
