Η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε τα όσα συνέβησαν, μετά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Τουρκία.
Η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να εμφανιστεί στη σκηνή, στην προγραμματισμένη συναυλία της, καθώς είχαν αναρτηθεί πανό και αφίσες με τον Κεμάλ Ατατούρκ και την τουρκική σημαία.
Αφού στην εκπομπή «Summer’s Cool» προβλήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, η Μαριάντα Πιερίδη που ως γνωστόν έχει γεννηθεί στη Λευκωσία, ενώ η μητέρα της είναι Κύπρια και μάλιστα, από τα Κατεχόμενα, μίλησε επί του θέματος.
Τον φετινό Ιούλιο και συγκεκριμένα, στις 20 του μήνα, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Με αφορμή αυτό, η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε: «Να το προσπεράσουμε, γιατί εμένα με στενοχωρεί. Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί. Δεν είναι καθόλου αστείο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί για συναυλία. Πόσο μάλλον τόσο κοντά στην πρώτη εισβολή».
protothema.gr
